Montere vinylgulvet

Quick-Step Livyn-luksusvinylgulv ser ikke bare naturlige ut, de er naturlig enkle å montere også. Du kan velge flytende montering (uten lim eller andre materialer) eller lime ned plankene, avhengig din spesifikke situasjon. 

Uansett hva du velger, er Quick-Step-vinyl kompatibel med gulvvarmeanlegg og kan brukes til å fullføre eller pusse opp enhver trapp. 

Flytende montering

Velger du en flytende installasjon? Da trenger du først å velge et underlag. Dette er viktig for det endelige utseendet, kvaliteten og komforten til et Quick-Step-vinylgulv. Det er grunnen til at våre eksperter anbefaler det tilpassede Quick-Step Livyn-underlaget.

Har du underlaget klart? Da er tiden inne for å komme i gang – eller å "klikke". Det patenterte Uniclic Multifit for Livyn-klikksystemet sørger for smult farvann ved montering av Livyn-luksusvinyl. Takket være det robuste tunge- og sporsystemet kan du legge gulvplankene med et enkelt klikk, og du trenger ikke en gang en dråpe lim eller noe annet materiale. Kunne det være lettere enn det?

Flytende montering

Du kommer til å bli glad i Uniclic Multifit-klikksystemet

Takket være det patenterte Uniclic Multifit for Livyn-klikksystemet, kan våre vinylgulv monteres raskt ved bruk av tre forskjellige monteringsmetoder, inklusive senking.

  • RASKT: montering av vinylplanker har aldri gått raskere.

  • ENKELT: bruk metoden som passer best for deg og som unngår at gulvpanelene skades.

  • SØMLØST: si farvel til åpne skjøter og smuss som kan sette seg fast i mellomrom.

  • SOLID: den forbedrede nedfellingsteknologien gir ekstra styrke på grunn av den vertikale og horisontale låsingen.
Uniclic Multifit

Flytende montering: raskt, enkelt og solid

TRINN 1: klikk panelet med langsideskjøten mot den monterte planken.

TRINN 2: skyv plankene mot hverandre på kortsiden.

TRINN 3: trykk bestemt ned med tommelen inntil du hører et "klikk".

Limt montering

Hvis du liker tingene litt fastere, så kan vår limemetode være noe for deg. Det er også ganske enkelt: alt du trenger er Lim for Quick-Step Livyn-gulv – som er spesielt utviklet i samarbeid med Soudal.

Limt montering

Monteringsvideoer

Se selv hvor enkelt det er å montere Quick-Step-vinylgulv.

Vinylgulv: flytende montering

Vinylgulv: limt montering