Hvorfor du kommer til å bli glad i Quick-Step-vinylgulv

Livyn-planker

Hva er vinylgulv?

Livyn-luksusvinylgulv består av fem forskjellige lag. Dette fører ikke bare til et vanntett gulv med lyddempende egenskaper, men gir også føttene et varmt og mykt underlag å gå på. Likevel er vinylgulv utrolig tynne: perfekt for oppussing.


  1. Et høyytelses topplag: dette beskyttende laget med Scratch Guard- og Stain Guard-teknologi beskytter gulvene mot smuss, flekker og riper, og gjør dem enkle å holde rene og vedlikeholde. Den ekstra matte finishen garanterer et naturlig utseende.

  2. Et fintrykket vinyldekorlag: kvalitetstrykketeknikken som brukes for dette laget gir vinylgulvet dets unike og autentiske utseende.

  3. En sterk og støtbestandig vinylkjerne: denne vanntette og lyddempende vinylkjernen gir komfort og slitestyrke.

  4. Ekstra stabiliseringslag: dette laget inneholder supertett glassfibre for å gi vinylgulvet ytterligere dimensjonal stabilitet. 

  5. Et høyeffektivt støtbestandig vinylbærelag: dette fuktighetsbestandige laget garanterer en perfekt balansert gulvplate som forhindrer krumming og vridning.

Naturlig utseende

Livyn-luksusvinylgulv er en fryd for øyet og føttene. Det er ikke bare at mønstrene er vakre og at perfekt tilpasset tilbehør gir gulvet et naturlig utseende ulikt noe annet. Den myke og komfortable overflatestrukturen gjør dem dessuten en fryd å gå på, selv barbent.

Rask og enkel montering

Uniclic Multifit-systemet for Livyn gjør montering av vinylgulv raskere og enklere enn noen gang.

Kvalitet og holdbarhet

Vinylgulv kan lett tåle påkjenningen som et travelt hverdagsliv utgjør. Det fullforseglede topplaget med Stain Guard- og Scratch Guard-teknologi holder vinylgulvene fri for riper, flekker og smuss.

Naturtro design

Livyn-luksusvinylgulv kommer i et mangfold av farger og mønstre, hver med et unik og autentisk utseende. Fra naturtro detaljer til slående strukturer og fascinerende fargevariasjoner: er du klar til å velge ditt favorittgulv?

Oppussingsvennlig

Livyn-luksusvinylgulv er utrolig tynne, noe som gjør dem til det perfekte oppussingsmaterialet. Du kan ganske enkelt legge dem oppå eksisterende, plane gulvbelegg.

Mer enn bare et gulv

Quick-Step har alt nødvendig verktøy og tilbehør til å montere, ferdiggjøre og vedlikeholde vinylgulvet på et øyeblikk.