Vinylgulv og luksusvinylfliser

Gi hjemmet en oppgradering med Quick-Step-vinylgulvets naturlige utseende og karakteristiske varme. Velg fra et stort spekter av vinylgulv, tilpasset ethvert behov og miljø. Alle gulv er utstyrt med beskyttende topplag som sikrer at gulvet tar seg godt ut år etter år.

Tre grunner til å velge Quick-Step vinylgulv

Kvalitetsvinylgulv

Skjønnhet laget for å vare

Alle Quick-Step vinylgulv har et beskyttende topplag som gjør dem vannbestandige-, ripesikre og flekkfrie. Det sikrer at gulvet alltid ser like perfekt ut som da det var nylagt.

Vinylgulv er behagelige å gå på

En fornøyelse å gå på

Det er behagelig å gå på Quick-Step vinylgulv, på mange måter: den naturlige designen er iøynefallende, de føles myke og varme, og de akustiske egenskapene demper lyden fra hæler, støvler, joggesko og poter.

Vinylgulv er ideelle for oppussing

Ideelle for oppussing

Oppussing? Quick-Step vinylgulv er meget tynne og enkle å legge (takket være vårt patenterte Uniclic Multifit klikksystem).

Monter Quick-Step vinylgulv på veggene

Visste du at? Quick-Steps Glue+ vinylgulv også kan monteres på vegger. Det betyr at du kan lage et helhetlig rom med det mønsteret eller den designen du foretrekker, også i dusjen.

Alt du trenger for et perfekt resultat

Fant du det perfekte gulvet? Da kan du rulle opp ermene og starte gulvprosjektet. Disse verktøyene sørger for at alt går greit, fra legging og listing til vedlikehold.

Vinylgulv som er enkelt å legge

Raskt og enkelt å legge

Quick-Step-gulv er kjent for å være enkle å legge. Våre vinylgulv er ikke noe unntak. Uansett om du velger flytende eller limt gulv, kan du legge gulvet på meget kort tid.

Legg siste hånd på verket for vinylgulvet

Sørg for en perfekt avslutning

Du oppnår et feilfritt og jevnt resultat, og du kan velge i et stort utvalg av lister og profiler til det nye gulvet.

Problemfritt vedlikehold med vinylgulv

Problemfritt vedlikehold

Det er enkelt å holde gulvet like rent og vakkert som på dag én etter legging. Velg fra et utvalg av produkter som holder gulvet rent og som nytt.

Top