Hvorfor du kommer til å bli glad i Quick-Step-parkettgulv

Parkettplanke i tre

Hva er parkett?

Quick-Step-parkettgulv som består av tre lag med massivt treverk, dekket med en beskyttende finish. Nøye valg av råmaterialer og en strengt kontrollert produksjonsprosess garanterer optimal stabilitet og holdbarhet.


  1. Avhengig av hvilket parkettgulv du velger, kan dette finish-laget bestå av:
    • sju lag med UV-herdet vannbasert lakk som gjør gulvet lett å rengjøre og gir beskyttelse mot slitasje, riper og flekker.
    • to lag med kvalitetsolje som sørger for kontrollert aldring samt et mer matt og naturlig utseende.

  2. et overflatelag: nøye utvalgt, solid trelag. Dette overflatelaget er tilgjengelig i et stort utvalg av farger og strukturer, og kan slipes og etterbearbeides.

  3. et kjernelag: kjernen består av gran, hevea eller HDF, og gjør gulvet stabilt og slitesterkt.

  4. Trefinér bakside i gran eller furu, som i kombinasjon med de andre lagene forhindrer at gulvet krummer eller vrir seg.

Laget med lidenskap

 Quick-Step-parkettgulv er laget med lidenskap for treverk. Denne lidenskapen gjenspeiles av den autentiske karakteren, strukturen og den høye kvaliteten på bearbeidingen av våre gulv. 

Rask og enkel montering

Det patenterte Uniclic Multifit-klikksystemet gjør det enkelt å legge et Quick-Step-parkettgulv. Det setter deg i stand til å montere gulvet hvor som helst, raskt og enkelt.


Kvalitet og holdbarhet


Hos Quick-Step legger vi så mye energi, kunnskaper og engasjement i parkettgulv at du kan ha glede av dem så lenge du vil. Som bevis på dette engasjementet gir vi deg en livstidsgaranti.

Gulv med et naturlig hjerte

Trevirke er det eneste fornybare kildematerialet for gulvbelegg. Quick-Step kontrollerer alle leverandører nøye for å være sikker på det økologiske opphavet til alt trevirket som brukes. I tillegg innfrir lim, lakk og olje i våre prosesser de strengeste internasjonale utslippsstandardene.

Øyeblikkelig nytelse

Med Quick-Step-parketten kan du nyte det nye gulvet straks det er montert. Alle gulv er forhåndsbehandlet på fabrikken med enten syv lag med UV-herdet lakk eller to lag med kvalitetsolje. Derfor er det ikke behov for pussing, ikke noe støv, og ikke nødvendig med lakkering, oljing eller maling.

Mer enn bare et gulv

Quick-Step har alle de nødvendige verktøyene til å montere, ferdiggjøre og vedlikeholde gulvet, som for eksempel lister, profiler og rengjøringsprodukter.