NYTT Surface & Edge Protect+

Den fuktighetsavvisende teknologien Surface & Edge Protect+ bidrar til å hindre at søle, matsøl og annet smuss trenger inn i skjøtene og i trestrukturen. Dette bidrar til at gulvet kan se ut som nytt lenge.

Vakkert parkettgulv

På utkikk etter et varmt og autentisk interiør? Det er ikke noe som slår den naturlige sjarmen til ekte treverk. Parkettgulv fra Quick-Step passer til enhver stil og gir deg gulvglede livet ut.

Tre grunner til å velge Quick-Step parkettgulv

Parkettgulv med enkel klikkmontering

Enkel klikkmontering

Takket være Uniclic Multifit-systemet, kan du legge parkettgulvet på rekordtid! Det er ikke nødvendig med behandling etter legging, slik at du kan kose deg med det nye parkettgulvet fra første stund.

Parkettgulv som er laget for å vare livet ut

Ekte tre, laget for å vare livet ut

Quick-Step-parkettgulv er meget slitasjesikre, takket være enten sju beskyttende lag med UV-herdet lakk eller to lag med modifisert olje. Kvalitet er tross alt Quick-Steps mellomnavn! Så bli ikke overrasket hvis du får livstidsgaranti.

Parkettgulv utformet med omtanke

Utformet med omtanke

Quick-Step-parkettgulv kommer i mange former og farger. Hemmeligheten bak våre mange tretyper og vakre overflateeffekter – fra børstede planker til sagkutt – er en ekte glød for design.

La oss veilede deg til det perfekte gulvet

Parkettgulvdesigns

Finn favorittgulvet ditt

Quick-Step-parkettgulv kommer i mange former og farger. Oppdag de mange tretypene og vakre overflateeffektene – fra børstede planker til sagkutt.

Finn inspirasjon til ditt gulv med Quick-Step FloorExplorer

Bli inspirert

Valg av gulv er ikke så enkelt. Men med FloorExplorer blir det enklere: I tre enkle trinn gir vi deg en oversikt over gulvdesigns som passer til din personlige interiørsmak.

Alt du trenger for et perfekt resultat

Fant du det perfekte gulvet? Da kan du rulle opp ermene og starte gulvprosjektet. Disse verktøyene sørger for at alt går greit, fra legging og listing til vedlikehold.

Parkettgulv som er enkelt å legge

Raskt og enkelt å legge

Raskt og enkelt … Quick-Step-parkettgulv kan monteres på to forskjellige måter: flytende eller limt fast.

Legg siste hånd på verket for parkettgulvet

Sørg for en perfekt avslutning

Velg fra et bredt utvalg av kvalitetslister som kan brukes med alle gulv og stiler. Alle er kvalitetstestet på samme måtene som gulvene våre.

Problemfritt vedlikehold av parkettgulv

Problemfritt vedlikehold

Parkettgulv fra Quick-Step er ikke bare vakre – de er også enkle å rengjøre og vedlikeholde.