Montere laminatgulv med bare noen få klikk

Quick-Step ønsker å gjøre livet ditt så komfortabelt som mulig. Det er grunnen til at de fant opp de populære, patenterte Uniclic- og Uniclic Multifit-systemene for montering av laminatgulv. Begge systemer er mye raskere og mer solide enn konkurrerende løsninger, og sørger for enkel montering selv i de minste hjørner eller under dører.

På toppen av dette kan Quick-Step-laminatgulv monteres oppå tradisjonell gulvvarme, slik at du kan nyte det nye gulvet med maksimal komfort. Vil du gjerne gå et skritt til og legge Quick-Step-laminat i trappene? Det er også mulig! Hvis du er på utkikk etter den beste måten å ferdiggjøre eller vedlikeholde det nye gulvet, sørger vi også for det.

Montering
uniclic

Du kommer til å bli glad i Uniclic-klikksystemet

Våre laminatgulv leveres med en lang rekke monteringsfordeler. For godt til å være sant? Slettes ikke!

  • RASKT: montering av lange planker har aldri gått raskere.

  • ENKELT: bruk metoden som passer best for deg og som unngår at gulvpanelene skades. Det er også enkelt å skifte ut planker eller flytte gulvet er også enkelt. Du kan ganske enkelt løfte opp panelene.

  • KEIVHENDT? IKKE NOE PROBLEM! Uniclic passer for både venstre- og høyrehendte personer, uansett hvilket hjørne du starter å legge gulvet i.

  • SØMLØST: si farvel til åpne skjøter og smuss som kan sette seg fast i mellomrom.

  • HELT PLANT: tungen passer perfekt i sporet, slik at gulvet blir uten nivåforskjeller. Dette betyr ingen slitasje ved kantene.

Tre enkle monteringsmetoder


1. Drei og klikk

Klikk panelene i hverandre på lang- og kortsiden av planken.

2. Horisontal innsetting

Ulik de fleste andre gulv, kan Quick-Step-planker også settes sammen horisontalt. Dette er ideelt for montering i ubekvemme hjørner, når du når den siste raden med paneler, eller på steder der det er vanskelig å rotere panelene, som for eksempel under dørkarmer eller oppvarmingsenheter.

3. Skyv og klikk

Klikk panelet på plass på langsiden, og skyv deretter kortsiden på plass mot det forrige panelet og trykk ned. Denne metoden ble spesielt utviklet for Quick-Step Exquisa-utvalget.

Monteringsvideoer

Se selv hvor enkelt det er å montere Quick-Step-laminatgulv.

Laminat: monteringsvideo

Laminat: monteringsvideo for Arte

Laminat: monteringsvideo for Exquisa

Laminat i trapper