Hvorfor du kommer til å bli glad i Quick-Step-laminatgulv

Laminatgulv

Hva er laminatgulv?

Laminatgulv er et lagdelt gulv bygget rundt en vanntett, limt plate av høydensitetsfiber (HDF). Alle Quick-Step-laminatgulv består av fire forskjellige lag:


  1. Et transparent, slitasjebestandig belegg som gir beskyttelse mot flekker, støt, riper, brennmerker og husholdningskjemikalier.

  2. Et designlag: et høyoppløselig fotografi av ekte trevirke eller fliser som reproduseres med sofistikerte trykketeknikker og ferdiggjøres med melaminharpiks.

  3. En ekstremt holdbart og stabilt, fuktighetsbestandig, limt HDF-kjerneplate.

  4. Et balanseringslag som garanterer en perfekt balansert planke som ikke vil krumme eller bøye seg når den er riktig montert og vedlikeholdt.

Vakker design

Du kan enkelt finne den perfekte gulvløsningen for ditt interiør i det store utvalget av farger og stiler, både moderne og tradisjonelle mønstre, fliser og – brede, små eller ekstra store – planker.

Rask og enkel montering

En enkel, rask og intuitiv metode for montering av laminatgulvet? Nei, du drømmer ikke! Quick-Steps solide Uniclic-system gjør gulvleggingen en smal sak – selv i de minste hjørnene i et rom.

Kvalitet og holdbarhet

Quick-Step tar beskyttelse av gulvet på alvor. Det er grunnen til at Quick-Step-laminatgulv kommer med en langvarig garanti – opptil 25 år – og et ultraeffektivt Scratch Guard-lag som gjør laminatgulvet opptil ti ganger mer ripebestandig.

Enkelt vedlikehold

Med Quick-Step-laminat er det virkelig enkelt å holde gulvet rent og pent. Når det kombineres med riktig underlag og monteres flytende, er laminatgulvplanker også godt egnet for gulvvarme og/eller -avkjøling.

Opptil 10 ganger mer ripebestandig

Det patenterte, beskyttende Scratch Guard-topplaget sørger for at du har glede av det vakre gulvet med naturlig utseende i mange, mange år. Det ultramotstandsdyktige laget gjør Quick-Step-laminatgulv opptil ti ganger mer motstandsdyktig mot mikroriper.

Utmerket støtmotstand

Kjernen i våre laminatgulv er en kvalitetsplate av høydensitetsfiber (HDF). Kombinert med Scratch Guard-topplaget gir dette gulvet den best mulige beskyttelsen mot skade fra fallende gjenstander, høye hæler osv.

Sølt drikke? Ingen grunn til panikk!

Den vannbestandige, limte sokkelplaten og strekkfastheten til våre klikksystemer gir utmerket, sølesikker beskyttelse mot overflatefuktighet.

Solid lyd for et hyggelig miljø

Når de kombineres med et Quick-Step-underlag, er kjerneplatene som brukes i våre gulv optimert for hverdagsbruk, og gir en solid, behagelig lyd.

Ingen fargefalming

Er du redd for å flytte møbler på grunn av et bleknet gulv? Med Quick-Step-laminatgulv kan du ommøblere så mye du vil. Når de eksponeres mot normale nivåer med (sol)lys, beholder våre gulv sin opprinnelige valør i år etter år.

Permanent anti-statisk

Hvert Quick-Step-gulv er behandlet med en antistatisk overflate. På denne måten behøver du ikke bekymre deg for irriterende utladninger. I tillegg gjøre behandlingen at gulvet vil tiltrekke seg mindre støv enn andre gulv.