Vinylgulv og luksusvinylfliser

Gi hjemmet en oppgradering med Quick-Step-vinylgulvets naturlige utseende og karakteristiske varme. Velg fra et stort spekter av vinylgulv, tilpasset ethvert behov og miljø. Alle gulv er utstyrt med beskyttende topplag som sikrer at gulvet tar seg godt ut år etter år.

Tre grunner til å velge Quick-Step vinylgulv

Kvalitetsvinylgulv

Skjønnhet laget for å vare

Alle Quick-Step vinylgulv har et topplag som beskytter mot riper, flekker og slitasje samt gjør dem vannbestandige. Det sikrer at gulvet bevarer sin skjønnhet.

 
Vinylgulv er behagelige å gå på

En fornøyelse å gå på

Det er behagelig å gå på Quick-Step vinylgulv, på mange måter: den naturlige designen er iøynefallende, de føles myke og varme, og de akustiske egenskapene demper lyden fra hæler, støvler, joggesko og poter.

Vinylgulv er ideelle for oppussing

Ideelle for oppussing

Oppussing? Quick-Step vinylgulv er meget tynne og enkle å legge (takket være vårt patenterte Uniclic Multifit klikksystem). Med det nye produktet Rigid vinyl finnes det nå en vinylløsning for alle typer undergulv (avrettet, uregelmessig og meget uregelmessig).

Finn det perfekte gulvet til dine behov og din smak

Uansett hvordan undergulvet ditt er, eller hvilken stil du foretrekker: Quick-Step vinylgulv tilbyr en løsning for enhver stil og situasjon.

Rigid vinylgulv for uregelmessig undergulv

Uregelmessig undergulv?

Legge gulv på uregelmessig undergulv? (For eksempel på et gammelt flislagt gulv med fuger på 5 mm bredde og 2 mm dybde). Da er Quick-Step Rigid vinyl ditt gulvvalg. Og det er enkelt å legge og meget støydempende.

Klikk-vinylgulv for gulv med små uregelmessigheter

Undergulv med mindre uregelmessigheter?

Våre fleksible Click-gulv og Click+-gulv er ideelle for legging på undergulv med mindre uregelmessigheter (opp til 4 mm brede og 1 mm dype), og for legging på store arealer: Det er ingen begrensning på bredde eller lengde, så du trenger ikke tenke på overgangsprofiler. De vil heller ikke bevege seg eller bli misfarget når de utsettes for sollys.

Limt vinylgulv for avrettede gulv

Avrettet undergulv?

Hvis undergulvet ditt er plant eller du skal avrette det, er vårt Glue+ vinylgulv det rette svaret. Det egner seg for alle arealer, også vinterhager og lignende. Du kan til og med montere dem på vegger.

Monter Quick-Step vinylgulv på veggene

Visste du at? Quick-Steps Glue+ vinylgulv også kan monteres på vegger. Det betyr at du kan lage et helhetlig rom med det mønsteret eller den designen du foretrekker, også i dusjen.

Alt du trenger for et perfekt resultat

Fant du det perfekte gulvet? Da kan du rulle opp ermene og starte gulvprosjektet. Disse verktøyene sørger for at alt går greit, fra legging og listing til vedlikehold.

Vinylgulv som er enkelt å legge

Raskt og enkelt å legge

Quick-Step-gulv er kjent for å være enkle å legge. Våre vinylgulv er ikke noe unntak. Uansett om du velger flytende eller limt gulv, kan du legge gulvet på meget kort tid.

Legg siste hånd på verket for vinylgulvet

Sørg for en perfekt avslutning

Du oppnår et feilfritt og jevnt resultat, og du kan velge i et stort utvalg av lister og profiler til det nye gulvet.

Problemfritt vedlikehold med vinylgulv

Problemfritt vedlikehold

Det er enkelt å holde gulvet like rent og vakkert som på dag én etter legging. Velg fra et utvalg av produkter som holder gulvet rent og som nytt.