Laminat har aldri vært så naturlig & vannfast

Hils på siste innovasjon innen laminatgulv. Hils på Quick-Step Impressive Ultra. En ny generasjon av laminatgulv som ser ut og kjennes mer naturlig enn noensinne… 

Men vent, det er ikke alt: Takket være det innovative, vannavstøtende "HydroSeal"-belegget, er ikke Impressive Ultra bare vakkert, det er også det mest vannfaste laminatgulvet som noensinne er produsert. Fra nå av er skjønnhet og ytelse gulvets beste venner.Derfor vil du elske Quick-Step Impressive Ultra…

Mer naturlig enn noensinne


Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Naturlige overflatestrukturer

Bare la fingrene gli langs gulvets overflate, så vil du merke det med en gang: Impressive Ultra er ikke bare vakkert, det er det mest autentiske og naturlige laminatgulvbelegget som noensinne er produsert.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Perfeksjon rett inn i sporene 

Perfeksjon finnes i hver detalj. Det er derfor egenskapene til gulvet reflekteres på perfekt måte i gulvets spor. Resultatet er det mest harmoniske laminatgulvet noensinne.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Seksten stilige designer 

Impressive Ultra er tilgjengelig i 16 stilige designer. Avhengig av de spesifikke kravene kan du velge planker med en tykkelse på 12 mm (Impressive Ultra) eller 8 mm (Impressive).

Mer vannfast enn noensinne 


Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Unike vannavstøtende ledd 

Glem problemer med fuktighet. Impressive Ultra leveres med et innovativt, vannavstøtende "HydroSeal"-belegg på sporene, som forhindrer at det kommer inn vann. Rengjøring har aldri vært så trygt og enkelt.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Farvel til støv og skitt 

Si farvel til støv og skitt. Det antistatiske leddet mellom plankene støter bort støv og forhindrer opphopning av smuss i fugen, slik at vedlikehold går lett som bare det.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Bygget til å vare lenge 

Quick-Step laminatgulvbelegg har oppnådd et solid rykte med kvalitet og stil. Nye Impressive Ultra tar dette til neste nivå. Forbedret teknologi gjør dette gulvet så holdbart og ripebestandig at det kommer til å holde seg vakkert i mange år fremover.


Oppdag hele Impressive Ultra-kolleksjonen:

Oppdag ALLE IMPRESSIVE ULTRA-GULV

Nye Quick-Step Impressive Ultra laminatgulvbelegg

Ta en titt på BROSJYREN