Quick-Steps hovedkontor

Kontinuerlig forskning og innovasjon i tillegg til et sterkt fokus på kvalitet har gjort Quick-Step til en av toppaktørene innen gulvbeleggsindustrien. Merket har utviklet seg fra å være et prisgunstig alternativ til tregulv, til å bli en egen gulvkategori. Quick-Step byr på et bredt utvalg av designgulv som er hurtige og enkle å installere og vedlikeholde i enhver situasjon.

Vår lidenskap

Lidenskap… det er det som driver oss. En lidenskap for å skape vakre ting, en lidenskap for innovasjon, en lidenskap for natur, en lidenskap for å videreutvikle prosessene våre ytterligere. Og fremfor alt, en lidenskap for våre produkter.


Quick-Step-gulvene er designet og produsert av UNILIN.


Vår historikk

1960: UNILIN etableres

Flere familier fra det sørvestlige Flandern, som er aktive innen flax-industrien begynner å produsere flax-sponplater i Ooigem i Belgia. De kaller selskapet "UNILIN". Selskapet vokser raskt, men tilgjengeligheten av flax er begrenset, slik at i syttiåra bestemmer de seg for å bruke tre som råmateriale.

1990: Quick-Step kommer på markedet

UNILIN er det første selskapet som introduserer laminatgulv på det belgiske markedet. Med Quick-Step er UNILIN den første laminatprodusenten som lanserer sitt eget merke på markedet.

1997: "Uniclic"-klikksystemet blir oppfunnet

Quick-Step er den første produsenten til å markedsføre et limfritt, integrert klikksystem. Det revolusjonerende "Uniclic"-systemet garanterer hurtig og enkel legging av laminatgulv i alle situasjoner. Uniclic-systemet patenteres over hele verden.

2001: Første laminatgulv med en V-fuge lanseres

Quick-Step Perspective er det første laminatgulvet i verden som har en V-fuge mellom plankene når de klikkes sammen.

2001: Naturlig matchende strukturer introduseres

Quick-Step er den første laminatprodusenten som lykkes i å matche overflatestrukturen (det du faktisk kan føle) på perfekt måte med det naturlige mønsteret (det du ser) på laminatgulvene.

2005: Første permanente antistatiske laminatgulv presenteres

For å forhindre at det oppstår ubehagelige elektrostatiske ladninger ved kontakt med ledende gjenstander, begynner Quick-Step å behandle alle sine laminatgulv med et permanent antistatisk lag.

2006: Sortimentet utvides med matchende lister

Quick-Step presenterer støt- og ripefaste lister som passer perfekt til farge- og overflatestrukturen på det tilhørende gulvet.

2006: Revolusjonerende Incizo-profil lanseres

Quick-Step introduserer Incizo: den første universalprofilen som kan brukes som en finishingprofil for fire ulike applikasjoner.

2007: Quick-Step introduserer laminatgulv for baderom

Quick-Step skaper "Lagune", en samling av laminatgulv som er perfekt egnet til fuktige områder, slik som baderom.

2009: Quick-Step "Parkett" blir en del av familien

Quick-Step utvider sitt sortiment med innføringen av "Parkett". Overflaten på dette parkettgulvet består av et topplag av solid tre.

2009: "Uniclic Multifit"-klikksystemet introduseres

Uniclic Multifit-systemet bygger på det opprinnelige "Uniclic"-systemet som ble innført i 1997, og introduserer en tredje monteringsmetode: skyv og klikk.

2013: Quick-Step utvider sortimentet med "Livyn".

Quick-Step introduserer "Livyn", et komfortabelt kvalitetsgulv med det naturlige utseendet og følelsen av tre og de praktiske fordelene til et syntetisk gulv.