En nytelse hele livet

Hos Quick-Step legger vi så mye energi, kunnskap og engasjement i dine gulv at du kan ha glede av dem så lenge du vil. Som bevis på dette engasjementet leveres laminatgulvene som standard med opptil 25 års garanti.

Laminatgulv med opptil 25 års garanti. Hvordan klarer vi dette?

1. Opptil 10 ganger mer motstandsdyktig mot riper

Topplaget på Quick-Step-laminatgulv har et ultrabeskyttende Scratch Guard-lag, slik at du kan glede deg over et vakkert gulv med naturlig utseende enda lengre.

2. Svært støtresistent kjerne

Vi i Quick-Step produserer våre egne toppkvalitets HDF-kjernebrett (High Density Fibre). I kombinasjon med Scratch Guard-topplaget gir dette optimal beskyttelse mot støtskader, høye hæler osv.

3. Solide Uniclic- & Uniclic Multifit-klikksystemer

De patenterte og verdensberømte Uniclic- og Uniclic Multifit-klikksystemene gjør det ikke bare raskt og enkelt å installere gulvet, de er også mye sterkere og mer holdbare enn alternative systemer.

4. Sølegaranti

Den vannresistente, limte baseplaten og strekkstyrken (forhåndsstrekking) i klikksystemene våre gir optimal beskyttelse mot overflatefukt, for eksempel etter søl av drikke.*

5. Tåler sigarettglør

Takket være dette ultraresistente topplaget er Quick-Step-laminatgulvene resistente overfor brennende sigaretter som faller ned på gulvet ditt.

6. Tåler lys og sol

Quick-Step laminatgulv mister ikke fargen hvis det utsettes for normale mengder (sol-)lys.

7. Antistatisk overflate

Hvert Quick-Step-gulv har blitt behandlet med et patentert, permanent antistatisk belegg som setter en stopper for irriterende elektrostatiske utladninger og gjør at gulvet trekker til seg betydelig mindre støv enn andre gulv.

8. Solid lyd

De harde kjernebrettene som brukes til gulvene våre, er optimalisert for bruk hver da og gir en solid, behagelig lyd i kombinasjon med et Quick-Step undergulvlag.

Merk: Bruk av andre løsninger enn ekte Quick-Step-løsninger kan skade Quick-Step-gulvet ditt. I dette tilfellet er garantien fra Quick-Step ikke lenger gyldig. Vi råder deg til kun å bruke Quick-Step-løsninger som er spesielt utformet og testet med tanke på bruk med Quick-Step.

Merk: Quick-Step Creo laminatgulv leveres med 20 års garanti.

*Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på Creo laminatgulv.