Derfor vil du elske ditt Quick-Step laminatgulv …

Med Quick-Step laminat kan du opprette et virkelig spesielt hjem og nyte det fritt, siden du vet at det er designet for å vare.…

1. Bredt utvalg

Quick-Step har et passende gulv til alle typer interiør. Planker og fliser. Brede og smale. Moderne og tradisjonelle. Det finnes et Quick-Step-gulv til ethvert rom – selv baderommet.

2. Hurtig montering

Det å montere et Quick-Step-gulv går som en drøm, takket være det patenterte og verdensberømte Uniclic-klikksystemet. Dette systemet er svært brukervennlig, og det er mye raskere og mer solid enn alternative systemer. Det gjør leggingen enklere, selv i de minste hjørnene av rommet.
Uniclic

3. Enkelt vedlikehold

Enkelt vedlikeholdMed Quick-Step er det virkelig lett å holde gulvet rent. Ikke noe smuss kan samle seg siden laminatet vårt har en forseglet overflate.

4. Gulvvarme? Ikke noe problem.

GulvvarmeQuick-Step laminatgulv kan kombineres med gulvvarme og -kjøling. Med riktig underlag og flytende montering er det fullt mulig å kombinere Quick-Step-gulv med gulvvarme med perfekt resultat.

5. Opptil 10 ganger mer motstandsdyktig mot riper

Scratch GuardTopplaget på Quick-Step-laminatgulv har et ultrabeskyttende Scratch Guard-lag, slik at du kan glede deg over et vakkert gulv med naturlig utseende enda lengre. Takket være dette ultraresistente, patenterte topplaget er Quick-Step-laminatgulvene opptil 10 ganger mer resistente overfor mikroriper enn gulv uten Scratch Guard.

6. Utmerket støtbestandighet

StøtbestandighetVi i Quick-Step produserer våre egne toppkvalitets HDF-kjernebrett (High Density Fibre). I kombinasjon med Scratch Guard-topplaget gir dette optimal beskyttelse mot støtskader, høye hæler osv.

7. Sprutbestandig

SprutbestandigDen vannresistente, limte baseplaten og strekkstyrken (forhåndsstrekking) i klikksystemene våre gir optimal beskyttelse mot overflatefukt, for eksempel etter søl av drikke**.

8. Behagelig solid lyd

Solid lydDe harde kjernebrettene som brukes til gulvene våre, er optimalisert for hverdagsbruk og gir en solid, behagelig lyd i kombinasjon med et Quick-Step undergulvlag.

9. Ingen fargefalming

SolbestandigQuick-Step laminatgulv mister ikke fargen hvis det utsettes for normale mengder (sol-)lys. Så du trenger ikke å bekymre deg – du kan ommøblere når som helst uten noen risiko for fargevariasjoner på gulvet.

10. Ingen irriterende statisk elektrisitet

AntistatiskHvert Quick-Step-gulv har blitt behandlet med et patentert, permanent antistatisk belegg som setter en stopper for irriterende elektrostatiske utladninger og gjør at gulvet trekker til seg betydelig mindre støv enn andre gulv.

11. Opptil 25 års garanti

25 års garanti for hjemmebrukVi i Quick-Step legger vi så mye energi, kunnskap og engasjement i våre gulv at du kan ha glede av dem så lenge du vil. Som bevis på vårt engasjement, leveres laminatgulvene som standard med 25 års garanti*.

*Merk: Bruk av andre løsninger enn ekte Quick-Step-løsninger kan skade Quick-Step-gulvet ditt. I slike tilfeller vil ikke garantien fra Quick-Step være gyldig. Vi råder deg til kun å bruke Quick-Step-løsninger som er spesielt utviklet og testet for bruk med Quick-Step.

*Merk: Quick-Step Creo laminatgulv leveres med 20 års garanti.

**Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Creo laminatgulv.